Karina Lorentzen Dehnhardt
 svarer 
Kaare Dybvad Bek

Karina Lorentzen Dehnhardt (SF) spørger udlændinge- og integrationsministeren, Kaare Dybvad Bek, om ministeren kan redegøre for, om en borger, f.eks. bosnisk, med en tidsubegrænset (permanent) opholdstilladelse siden flugten fra borgerkrigen i Jugoslavien kan risikere at miste sin permanente opholdstilladelse som følge af, at man tager på ferie i Bosnien?

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 40, Spørgsmål 16
Kan ministeren redegøre for, om en borger, f.eks. bosnisk, med en tidsubegrænset (permanent) opholdstilladelse siden flugten fra borgerkrigen i Jugoslavien kan risikere at miste sin permanente opholdstilladelse som følge af, at man tager på ferie i Bosnien?

Svar fra mandag den 13. november 2023
Som det fremgår af min besvarelse af spørgsmål nr. 8 til lovforslaget, hvortil der henvises, finder jeg det rigtigst, at lovforslaget ændres, således at udlændinge med tidsubegrænset opholdstilladelse, der har haft opholdstilladelse i Danmark i 10 år eller mere, ikke omfattes af personkredsen for lovforslaget. 13. november 2023 Udlændinge- og Integrationsministeriet Akt-id 6198 4000 [email protected]

www.uim.dk 36977191 2023 - 17028 2513386 Kaare Dybvad Bek / Brit Gotthard Jensen Side 1/
0:000:00