Seniorpraksis Prisen 2009

Beskæftigelsesministeriet har i dag åbnet for afstemningen til årets Seniorpraksis Pris 2009.
Oliver de Mylius
Fakta
Som noget nyt er det i år offentligheden, som afgør, hvem der skal vinde prisen. På www.seniorpraksis.dk kan man i hver af kategorierne små, store og offentlige virksomheder stemme på sin foretrukne virksomhed. Afstemningen løber frem til den 16. oktober.

Kilde: Beskæftigelsesministeriet

I dag starter en offentlig afstemning om Seniorpraksis Prisen 2009. Seniorpraksis Prisen er en anerkendelse til virksomheder, der gør en indsats for at tiltrække eller fastholde seniorer lidt længere tid på arbejdsmarkedet. Formålet med prisen er samtidig at få de gode eksempler frem til inspiration for endnu flere virksomheder.

Syv virksomheder er i år nomineret til prisen. Det er: DONG Energy Power, Danske Bank, Enemærke og Petersen A/S, Bobach Smedeværksted A/S, Bygholm Landbrugsskole, Ballerup Kommune og Fanø Kommune.

"Virksomheder, der passer godt på deres seniorer, gør ikke blot sig selv, men også fremtidens velfærdssamfund en stor tjeneste. Man kunne kalde det en win-win-situation; for virksomheden selv, for seniormedarbejderen og for samfundet. Det vil vi gerne belønne og samtidig inspirere endnu flere virksomheder til. Det er derfor, vi uddeler Seniorpraksis Prisen," siger beskæftigelsesminister Inger Støjberg.

Altinget logoArbejdsmarked
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget arbejdsmarked kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00