Om  
Mads Rørvig

Skatteudvalget besøger USA

Skatteudvalget med formand Mads Rørvig (V) i spidsen rejser fra 1. til 5. marts til Californien for at studere initiativer, der er sat i gang på det grønne område – herunder skatte- og afgiftsincitamenter for grønne teknologier, blandt andet for elbiler.

Christian Juhl Mølgaard

Udvalget skal endvidere drøfte fremtidsperspektiverne inden for it og innovation, globale virksomheders sociale ansvar i relation til skatteplanlægning og perspektiverne omkring internationalisering og skat. Der planlægges blandt andet møde med Californiens guvernør Jerry Brown.

Delegationen skal desuden mødes med danske iværksættere i Silicon Valley for at drøfte skattevilkår og erfaringer med at drive virksomhed i Californien og med lokale skatte-, energi- og miljømyndigheder.

Endvidere besøger delegationen bilproducenten Tesla om fremtidens elbiler og Innovation Center om blandt andet venture capital og skatteforhold.

Udover Mads Rørvig (V) deltager Lisbeth Bech Poulsen (SF), Nadeem Farooq (R), Jan E. Jørgensen (V), Torsten Schack Pedersen (V), Mikkel Dencker (DF), Hans Kristian Skibby (DF) og skatteminister Benny Engelbrecht (S) i rejsen.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Mads Rørvig

Administrerende direktør, De Danske Bilimportører
cand.merc. (CBS 2010)

0:000:00