svarer 
Ane Halsboe-Jørgensen

Beskæftigelsesudvalget spørger beskæftigelsesministeren, Ane Halsboe-Jørgensen, om kommentar til henvendelsen af 23/4-24 fra Landsforeningen Talentspejderne til beskæftigelsesministeren

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 163, Spørgsmål 1
Vil ministeren kommentere henvendelse af 23/4-24 fra Landsforeningen Talentspejderne til beskæftigelsesministeren, jf. L 163 - bilag 2?

Svar fra onsdag den 15. maj 2024
”Vil ministeren kommentere henvendelsen af 23/4-24 fra Landsforeningen Talentspejderne til beskæftigelsesministeren, jf. L 163 – bilag 2?” Svar:

Lovforslaget er en deludmøntning af den samlede Aftale om bandepakke IV – Trygge nabolag i hele Danmark.

Det er den politiske intention med initiativet om lommepengejob, at kommunerne skal forpligtes til at etablere lommepengejob til kriminalitetstruede unge. Det er ikke en del af den politiske aftale, at de nye lom– mulighed for at etablere mentorforløb eller kontaktpersonforløb efter gældende regler, samt at de kan vælge at gøre brug af eksterne mentorer efter en konkret aftale.

Derudover kan jeg henvise til mit svar på henvendelsen fra Landsforeningen Talentspejderne, som er vedlagt til denne besvarelse.
0:000:00