Jette Ryde Gottlieb
 svarer 
Peter Hummelgaard

Jette Gottlieb (EL) spørger beskæftigelsesministeren, Peter Hummelgaard, om ministeren vil stille ændringsforslag til lovforslaget, der sikrer, at borgere, der ansøger om seniorpension får tildelt en fast, individuel sagsbehandler, der både behandler ansøgningen og afgør eller udarbejder indstilling til afgørelse af ansøgningen

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 184, Spørgsmål 5
Vil ministeren stille ændringsforslag til lovforslaget, der sikrer, at borgere, der ansøger om seniorpension får tildelt en fast, individuel sagsbehandler, der både behandler ansøgningen og afgør eller udarbejder indstilling til afgørelse af ansøgningen? Ændringsforslaget skal endvidere sikre, at ansøgeren får ret til at kunne komme i både skriftlig, telefonisk eller personlig kontakt med sin sagsbehandler. Såfremt ministeren ikke vil stille sådanne ændringsforslag, bedes ministeren yde teknisk bistand til udarbejdelsen af ændringsforslag, der sikrer ovennævnte.

Svar fra mandag den 25. maj 2020
0:000:00