Jakob Axel Nielsen ny boligordfører for Konservative

NY BOLIGORDFØRER: Den tidligere sundhedsminister Jakob Axel Nielsen bliver efter eget ønske ny boligordfører for de Konservative. Han ser boligområdet og særlig energirenoveringer som en central vækstmotor.
Jakob Axel Nielsen (K) er ny boligordfører og mener, at der skal gøres mere for at stimulere væksten gennem eksempelvis energirenovering.
Jakob Axel Nielsen (K) er ny boligordfører og mener, at der skal gøres mere for at stimulere væksten gennem eksempelvis energirenovering.
Jørgen Skadhede

Der er ingen tvivl om, at boliger udgør en central del, hvis vi skal nå vores CO2-mål. Så det er klart, at vi skal have gang i flere energirenoveringer, men metoden vil jeg gerne vente med at lægge mig fast på.

Jakob Axel Nielsen (K)
Boligordfører
Fakta
Jakob Axel Nielsen

42 år
Sundhedsminister 2007-2010
Transportminister 2007
Folketingsmedlem siden 2005
Advokat 1994-2005
Cand.jur. 1994 fra Aarhus Universitet
Er gift med bibliotekar Mette Due Nielsen og far til tre piger.


Kilde: ft.dk
I sidste uge blev der sat en foreløbig stopper for Jakob Axel Nielsens (K) politiske kometkarriere.

Med sidste uges store regeringsrokade må den nu forhenværende sundhedsminister tilbage til det parlamentariske benarbejde i Folketinget.

Her har de Konservative nu konstitueret sig med tidligere kulturminister Carina Christensen på den eftertragtede post som erhvervsordfører og Jakob Axel Nielsen som boligordfører og energiordfører.

Eget ønske
Jakob Axel Nielsen siger, at han har fået posten som boligordfører efter eget ønske. Han har tidligere været næstformand for Folketingets Boligudvalg og har i sin tid som advokat også arbejdet med boligret og lejeret.

0:000:00