Denne uge Bolig (21)

DET SKER: 1. behandling af lovforslag om ændring af lov om almene boliger sættes i gang tirsdag 22. maj. Lovforslaget er fremsat på baggrund af Landsbyggefondens investeringsramme for 2012. Torsdag 24. maj begynder årets planmesse for kommuneplanen 2012, hvor temaerne klimatilpasning, bosætning og byomdannelse er i fokus.
Foto: Colourbox
Fakta
Har du et arrangement, der skal med i næste uges kalender, skriv til [email protected]

Ministeren
Miljøudvalget har kaldt minister for by, bolig og landdistrikter Carsten Hansen (S) i åbent samråd om nedlæggelse af en række regionale miljøcentre.

Samrådet er åbent for alle og finder sted torsdag 24. maj. Samrådet forventes at begynde kl. 10.30 i værelse 2-133 på Christiansborg.

Læs mere om samrådsspørgmålene her

Folketinget
Tirsdag 22. maj begynder 1. behandling af forslag til lov om ændring af lov om almene boliger m.v. (L 189)

Lovforslaget er fremsat på baggrund af, at der er indgået aftale mellem regeringen, Venstre, Dansk Folkeparti, Liberal Alliance og Det Konservative Folkeparti om forhøjelse af Landsbyggefondens investeringsramme for 2012 med det formål at skubbe gang i renovering med henblik på at understøtte beskæftigelsen i 2013-2015 og således, at nedslidte og udsatte boligområder hurtigere kan få et tiltrængt løft.

Lovforslaget er fremsat af ministeren for by, bolig og landdistrikter Casten Hansen (S)

0:000:00