Tag med Boligministeriet til Jylland

DAGBOG: Fire dage i Aarhus skulle give medarbejderne i Boligministeriet værdifuld erfaring udefra. Læs om fire medarbejderes oplevelser med udsatte områder, studieboliger og med at grave kabler ned.
Foto: MBBL
Mads Bang
Foto: MBBL
Foto: MBBL
Foto: MBBL
Foto: MBBL
Fakta

I sidste uge flyttede en del af Boligministeriet inklusiv boligminister Carsten Hansen (S) arbejdet til Aarhus og Djursland, hvor embedsmændene og ministeren mødtes med en lang række af de aktører i området, som til daglig arbejder med de problemstillinger, ministeriet har ansvaret for. 

I løbet af fire dage boede og arbejdede de ansatte i Aarhus. Altinget | By & Bolig har bedt fire af dem om at skrive dagbog fra turen. 

Altinget | By & Bolig har bedt fire medarbejdere i Boligministeriet om at dele deres erfaringer fra en kort uge i provinsen. Embedsværket tog med, da boligminister Carsten Hansen (S) i sidste uge pakkede en del af ministeriet i kufferten og kørte til Aarhus.

Målet var at få erfaringer med hjem ude fra de organisationer, myndigheder og virksomheder, som ministeriet beskæftiger sig med til daglig. 

Her kan du læse dagbogen: 

0:000:00