svarer 
Ole Birk Olesen

Transport, Bygnings- og Boligudvalget spørger transport-, bygnings- og boligministeren, Ole Birk Olesen, om kommentar til henvendelse af 4/3-19 fra Vanløse Lokaludvalg vedrørende Bellahøjmarken

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 153, Spørgsmål 45
Ministeren bedes kommentere henvendelsen af 4. marts 2019 fra Vanløse Lokaludvalg vedrørende Bellahøjmarken, L 153 - bilag 10.

Svar fra onsdag den 6. marts 2019
Ministeren bedes kommentere henvendelsen af 4. marts 2019 fra Vanløse Lokaludvalg vedrørende Bellahøjmarken, L 153 – bilag 10.

Svar:

Med lovforslaget foreslås det, at de gældende fredningsbestemmelser ændres, så der skabes mulighed for at ændre åbningstiden og udvikle samt udvide faciliteterne til tidssvarende standard på Bellahøj Camping.

Lovforslaget giver dog ikke tilladelse til, at der må bygges på grunden, og ændrer ikke på, at der forud herfor vil skulle indhentes de nødvendige tilladelser fra lokale myndigheder.

Der vil desuden efter sædvanlig proces skulle udarbejdes lokalplan mv. for området. Lokalplanen vil i den forbindelse blive sendt i offentlig høring, hvor der som vanligt vil blive mulighed for at fremsætte diverse ønsker til fx den frie adgang til området, mulighed for afholdelse af kræmmermarkeder og andre ønsker til rekreative muligheder for området.
0:000:00