Jacob Jensen
 svarer 
Lea Wermelin

Jacob Jensen (V) og René Christensen (DF) spørger miljøministeren, Lea Wermelin, om initiativer, som modvirker, at lovforslaget relativt koster mere for ejere af billige boliger end ejere af dyrere boliger

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 54, Spørgsmål 5
Vil ministeren tage initiativer, som modvirker, at lovforslaget relativt koster mere for ejere af billige boliger end ejere af dyrere boliger og dermed skaber ulighed? Det kunne f.eks. ske med tilskud til skrotning af gamle brændeovne.

Svar fra mandag den 16. november 2020
Overordnet tager lovforslaget højde for boligkøberes økonomi ved, at udgiften til en ny brændeovn sker i forbindelse med overtagelse af fast ejendom, hvor der i forvejen kan være udgifter til at forbedre boligen, der optages lån m Der har tidligere været etableret en skrotningsordning for gamle brændeovne. Hjemmel og finansiering til denne var anvist på finansloven.

Lea Wermelin / www.mfvm.dk
0:000:00