Heidi Bank
 svarer 
Christian Rabjerg Madsen

Heidi Bank (V) spørger indenrigs- og boligministeren, Christian Rabjerg Madsen, hvis Landsbyggefonden helt eller delvist skal finansiere overskridelser af maksimumsbeløbet med op til 20 pct.

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 136, Spørgsmål 19
Hvis Landsbyggefonden helt eller delvist skal finansiere overskridelser af maksimumsbeløbet med op til 20 pct., jf. bemærkninger til ændringsforslaget side 5, fra hvilken fond i Landsbyggefonden er det i givet fald, at midlerne skal findes? Hvor stor en andel af udgifterne mener ministeren, at Landsbyggefonden vil skulle afholde? Hvor stor en andel af udgifterne mener ministeren, at Landsbyggefonden vil skulle afholde?

Svar fra onsdag den 1. juni 2022
”Hvis Landsbyggefonden helt eller delvist skal finansiere overskridelser af maksimumsbeløbet med op til 20 pct., jf. bemærkninger til ændringsforslaget side 5, fra hvilken fond i Landsbyggefonden er det i givet fald, at midlerne skal findes? Hvor stor en andel af udgifterne mener ministeren, at Landsbyggefonden vil skulle afholde?

Hvor stor en andel af udgifterne mener ministeren, at Landsbyggefonden vil skulle afholde?” Svar:

Der henvises til den samtidige besvarelse af spørgsmål nr. 18 vedrørende lovforslaget.
0:000:00