Om Altinget Christiansborg

OM OS: Altinget Christiansborg er læsernes uundværlige kilde til at få indsigt i de langsigtede tendenser i dansk politik. Hvad sker der i vælgerhavet, mellem partierne og internt i folketingsgrupperne? Det bliver du klogere på, når du læser Altinget Christiansborg.

Altinget Christiansborg dækker dansk politik med udgangspunkt i Folketinget og giver indblik i de store linjer samt de centrale personer på Christiansborg.

Derudover har portalen et unikt samarbejde med valgforsker Kasper Møller Hansen, som leverer et månedlig kvalitetsvejet snit af målinger og hvert kvartal udarbejder en mandatprognose samt analyser af vælgervandringer og vælgerprofiler. Den dækning suppleres med Altingets egne målinger, som foretages af Epinion.

Portalen spiller en vigtig rolle i dækningen af alle valg, men Altinget Christiansborgs dækning betyder, at læserne løbende holdes opdateret på politiske tendenser, vælgerbevægelser og de politiske dagsordner, der har betydning for partiernes positioner i forhold til hinanden.

Altinget Christiansborg udkommer hver mandag.

Kontakt
Hvis du har ideer eller input til interessante historier, er du altid velkommen til at kontakte redaktionen.

Har du spørgsmål til dit abonnement, så skriv til adm@altinget.dk

Annoncer
NICHEHUSET
Ny Kongensgade 10
1472 København K 

Tlf. 35 35 10 10
hej@nichehuset.dk
www.nichehuset.dk/altinget

Derfor gik Radikale fra ballets dronning til bænkevarmer

Derfor gik Radikale fra ballets dronning til bænkevarmer

ANALYSE: Forholdet mellem S og R er blevet endnu mere belastet af S-regeringens finanslovsforslag, men trods tænderskæren har Radikale intet alternativ. Udlændingepolitikken har helt isoleret Radikale, og intet tyder på, at partiet ændrer kurs.