Om Altinget Christiansborg

Altinget Christiansborg er læsernes uundværlige kilde til at få indsigt i de langsigtede tendenser i dansk politik. Hvad sker der i vælgerhavet, mellem partierne og internt i folketingsgrupperne? Det bliver du klogere på, når du læser Altinget Christiansborg.

Foto: Arthur J. Cammelbeeck/Altinget

Altinget Christiansborg dækker dansk politik med udgangspunkt i Folketinget og giver indblik i de store linjer samt de centrale personer på Christiansborg.

Derudover har nichemediet et unikt samarbejde med valgforsker Kasper Møller Hansen, som leverer et månedlig kvalitetsvejet snit af målinger og hvert kvartal udarbejder en mandatprognose samt analyser af vælgervandringer og vælgerprofiler. Den dækning suppleres med Altingets egne målinger, som foretages af Epinion.

Nichen spiller en vigtig rolle i dækningen af alle valg, men Altinget Christiansborgs dækning betyder, at læserne løbende holdes opdateret på politiske tendenser, vælgerbevægelser og de politiske dagsordner, der har betydning for partiernes positioner i forhold til hinanden.

Altinget Christiansborg udkommer hver tirsdag.

Kontakt
Hvis du har ideer eller input til interessante historier, er du altid velkommen til at kontakte redaktionen.

Redaktionen

Har du spørgsmål til dit abonnement, så skriv til [email protected]

Abonnement
Prøv et abonnement 14 dage gratis og uforpligtende her.

Har du allerede abonnement og har spørgsmål, så skriv til [email protected]

Annoncer
Ønsker du at annoncere eller få din jobannonce på Altinget Christiansborg, så kontakt Altinget Annoncer på 3177 8046 eller [email protected].

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00