Dagens podcast: Øget svindel og det med småt – det lærte vi af ny Britta-rapport

AJOUR: Fredag var der nyt i sagen om Britta Nielsen. Men hvad kan man egentlig drage af konklusioner ud fra de to nye rapporter? Altinget: ajour ser nærmere på det med småt i dagens udgave.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Britta Nielsen har svindlet for mere end først antaget, og så var det ikke muligt at stille nogen til ansvar for, at det overhovedet har været muligt at svindle.

PwC og Kammeradvokaten præsenterede med to undersøgelser ny viden om sagen − og Altinget: ajour er dykket ned i detaljerne i de to udgivelser på hver over 100 sider. Hvad kan man egentlig drage af konklusioner? Og er der risiko for, at der er blevet svindlet endnu mere?

Det ser Altinget: ajour nærmere på i dag. Gæst er Altinget-journalist Simon Lessel.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Forrige artikel Dagens podcast: Nu kommer 5G-teknologien til Danmark Dagens podcast: Nu kommer 5G-teknologien til Danmark Næste artikel Dagens podcast: De kolde robotter kan give fagbevægelsens varme hænder fornyet liv Dagens podcast: De kolde robotter kan give fagbevægelsens varme hænder fornyet liv
Hækkerup udskyder revision af logningsregler igen

Hækkerup udskyder revision af logningsregler igen

LOGNING: På et samråd torsdag anerkendte ministeren, at EU-retten kun tillader indsamling af telekunders data til brug for efterforskning, hvis indsamlingen er målrettet. Dermed varsler han også, at den lovgivning, hvor danske teleselskaber skal indsamle alt, bliver afskaffet.