Om  
Svend Særkjær

Hovedstaden får erfaren ny regionsdirektør

Svend Særkjær er Region Hovedstadens nye regionsdirektør. Han kommer fra en stilling som regionsdirektør i Region Nordjylland.

Astrid Johanne Bjørnskov

Region Nordjylland meddeler i dag i en pressemeddelelse, at regionsdirektør Svend Særkjær skifter job. Han skal nu fortsætte sin karriere i hovedstaden, også som regionsdirektør.

"Jeg ønsker Svend Særkjær tillykke med de nye udfordringer og glæder mig over, at han forbliver i regionernes regi, selv om det nu bliver i Hovedstaden. Jeg har været utrolig glad for samarbejdet og glæder mig over de mange gode løsninger, som Svend Særkjær har været med til at tilvejebringe i en tid, hvor der er store udfordringer især på sundhedsområdet. Svend Særkjær forlader en region i rigtig god gænge, og hvor der er sat synlige nye spor især i samarbejdet mellem sundhedssektorens forskellige aktører," siger regionsrådsformand Ulla Astman (S).

Som regionsdirektør i Nordjylland har Svend Særkjær blandt andet sat fokus på det nære sundhedsvæsen og på at gøre regionen førende i den digitale omlægning af sundhedsvæsenet. Her kom han til i 2015, men fra januar 2019 tiltræder han i sin nye stilling i Region Hovedstaden.

Altinget logoEmbedsværk
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget embedsværk kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00