Martin Rossen stopper en måned tidligere end planlagt

EXIT: Allerede ved udgangen af juli stopper Martin Rossen som stabschef i Statsministeriet. 

Statsminister Mette Frederiksen (S) mister sin nære allierede og stabschef Martin Rossen en måned før, han oprindeligt havde meddelt.

Han fratræder sin stilling i Statsministeriet ved udgangen af juli. Den sidste måned skal bruges på overlevering og afvikling af ferie.

Det skriver Ritzau ifølge Berlingske.

Martin Rossen meddelte i sidste uge, at han forlader arbejdet hos Mette Frederiksen til fordel for et job som senior vice president i Danfoss.

Det har efterfølgende affødt kritiske røster fra blandt andet Venstre, som mener, at Rossen potentielt kan få interessekonflikter, mens han stadig arbejder i Statsministeriet. Under mandagens afslutningsdebat rettede flere V-folketingsmedlemmer kritikken direkte til Mette Frederiksen og spurgte, hvorfor Rossen ikke har fratrådt sin stilling med det samme.

Forrige artikel Forsker: Vi må stoppe med udelukkende at se bureaukrati som skurken Forsker: Vi må stoppe med udelukkende at se bureaukrati som skurken Næste artikel Peter Kofods pressechef skifter til Social- og Indenrigsministeriet Peter Kofods pressechef skifter til Social- og Indenrigsministeriet