Om  
Søren Ziebe

Ny professor på Rigshospitalets Fertilitetsklinik

Klinikchef Søren Ziebe er udnævnt som professor i klinisk embryologi ved Rigshospitalet og Institut for Klinisk Medicin på Københavns Universitet og skal forske i optimering af fertilitetsbehandling. 

 

Nikita Selvig

Klinikchef Søren Ziebe er nyudnævnt professor i klinisk embryologi inden for gynækologi og obstetrik ved Rigshospitalet og Institut for Klinisk Medicin på Københavns Universitet. Det oplyser Rigshospitalet i en pressemeddelelse.

Søren Ziebe forsker i befrugtning og den tidlige udvikling af befrugtede æg, og som professor på fertilitetsklinikken skal han i en række forskningsprojekter undersøge, hvordan fertilitetsbehandling kan optimeres:

"Vi skal i kommende forskningsprojekter bl.a. kigge nærmere på, hvilke molekyler og proteiner i overfladen på æg og sædceller der er afgørende for, at æg og sædceller faktisk smelter sammen. Vi håber, at de kommende projekter vil gøre os i stand til at blive endnu bedre til at forudsige sandsynligheden for, at der sker en befrugtning," siger Søren Ziebe i pressemeddelelsen. 

0:000:00