Om  
Morten Dahlin

Morten Dahlin genvalgt som folketingskandidat

Den tidligere VU-formand Morten Dahlin, der blot var 135 stemmer fra en plads i Folketinget ved sidste valg, får chancen igen ved næste lejlighed. Han er nemlig blevet genvalgt som folketingskandidat.

Line Jenvall

Venstre i Slagelse satser igen på Morten Dahlin ved næste valg. Uden modkandidater blev han valgt som folketingskandidat ved kredsens opstilligsmøde, skriver Sjællands Nyheder.

Den 27-årige Morten Dahlin sidder i Greve Byråd, hvor han har haft plads siden 2009 og i dag er formand for vækst- og beskæftigelsesudvalget. Fra 2011 til 2013 var han formand for Venstres Ungdom, og da han stillede op ved sommerens folketingsvalg var han bare 135 stemmer fra at få en stol i folketingssalen.

Morten Dahlin arbejder som public affairs rådgiver i TDC og er uddannet bachelor i virksomhedskommunikation og erhvervsøkonomi fra Copenhagen Business School.

"Jeg er glad for, at Venstre bakker op om, at vi giver den et skud til. Jeg tror på, at jeg kan gøre en forskel på Christiansborg, og glæder mig meget til arbejdet sammen med de gode Venstre-folk," siger Morten Dahlin til Sjællands Nyheder og får solid opbakning fra sin kredsformand, Pia Lunn Christiansen.

"Vi er meget glade for, at Morten Dahlin vil være folketingskandidat igen. Vi tror på, at han har, hvad der skal til at for være en god repræsentant for vores område. Venstres dårlige resultat ved sidste valg var skyld i, at der ikke blev plads til Morten på Christiansborg, men det satser vi stærkt på at lave om på ved det næste valg," siger hun til avisen.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Morten Dahlin

Minister for byer og landdistrikter, kirkeminister og minister for nordisk samarbejde (V), MF
HA (kom.) (CBS 2012)

0:000:00