Peder Hvelplund
 svarer 
Magnus Heunicke

Hvordan kan vi sikre medarbejderinddragelse i sundhedsklyngerne?

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 191, Spørgsmål 8

Vil ministeren i fortsættelse af spørgerens bemærkninger under 1. behandling sikre en medarbejderinddragelse i sundhedsklyngerne og/eller i sundhedssamarbejdsudvalget, f.eks. repræsenteret ved de sundhedsfaglige organisation og ydervirksomheder i henhold til sygesikringen i regionen?

Svar fra onsdag den 25. maj 2022

”Vil ministeren i fortsættelse af spørgerens bemærkninger under 1. behandling sikre en medarbejderinddragelse i sundhedsklyngerne og/eller i sundhedssamarbejdsudvalget, f.eks. repræsenteret ved de sundhedsfaglige organisation og ydervirksomheder i henhold til sygesikringen i regionen?” Svar:

Som opfølgning på høring af lovforslaget er det blevet tilføjet i lovforslaget, at både sundhedsklyngerne og sundhedssamarbejdsudvalget vil skulle inddrage relevant fagkundskab, herunder relevante sundhedsprofessionelle, efter behov.

0:000:00