Kirsten Normann Andersen
 svarer 
Magnus Heunicke

Kirsten Normann Andersen (SF) spørger sundhedsministeren, Magnus Heunicke, om teknisk bistand til et ændringsforslag, hvorefter sundhedssamarbejdsudvalget udover én borgmester fra hver sundhedsklynge, også består af et kommunalbestyrelsesmedlem fra hver sundhedsklynge, som er medlem af et kommunalt sundhedsudvalg

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 191, Spørgsmål 19
Vil ministeren yde teknisk bistand til et ændringsforslag, hvorefter sundhedssamarbejds­

udvalget udover én borgmester fra hver sundhedsklynge, jf. det foreslåede § 204, stk.

1, 2. pkt., også består af et kommunalbestyrelsesmedlem fra hver sundhedsklynge, som er medlem af et kommunalt sundhedsudvalg (eller et udvalg med anden benævnelse, hvorunder sundhed henhører)?

Svar fra onsdag den 25. maj 2022
”Vil ministeren yde teknisk bistand til et ændringsforslag, hvorefter sundhedssamarbejdsudvalget udover én borgmester fra hver sundhedsklynge, jf. det foreslåede §

204, stk. 1, 2. pkt., også består af et kommunalbestyrelsesmedlem fra hver sundhedsklynge, som er medlem af et kommunalt sundhedsudvalg (eller et udvalg med anden benævnelse, hvorunder sundhed henhører)?” Svar:

Ja, jeg vil gerne yde teknisk bistand til udarbejdelse af et ændringsforslag om deltagelse i sundhedssamarbejdsudvalget Sundhedsministeriets notat med teknisk bistand til udformning af ændringsforslaget er vedlagt dette svar.
0:000:00