Om  
Jørgen Christensen

Direktør takker af fra Danmarks største hotelkæde efter 19 år

Jørgen Christensen træder tilbage efter 19 år i direktørstolen hos Small Danish Hotels. 

Claudia Steenhard

En gensidig aftale mellem direktør Jørgen Christensen og bestyrelsen sender dem i hver sin retning. Det skriver hotelkæden i en pressemeddelelse.

"Hotelbranchen befinder sig i en opbrudstid, hvor hele sektoren har oplevet store forandringer. Small Danish Hotels står stærkt som kæde, men vores medlemmer har haft det vanskeligt under pandemien. Vi har nu behov for at omstille hotelkædens opdrag samt finde og implementere nye løsninger, der understøtter hotellerne bedst muligt og sikrer dem en sund drift og masser af gæster i fremtiden," siger formand for Small Danish Hotels og ejer af Nymindegab Kro, Finn Steffensen. 

Jørgen Christensen blev ansat i kæden i 2002. Inden da havde han både været salgsdirektør hos D'Angleterre og marketingschef hos Wonderful Copenhagen. Bestyrelsen har kun gode ord til overs for Jørgen Christensen, der, ifølge formanden, "har leveret et flot stykke arbejde med at konsolidere medlemsskaren, udvikle produkter, der matchede trends og gæsternes behov samt haft et skarpt fokus på kvalitet og salg til gavn for vores medlemmer."

Altinget logoKultur
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget kultur kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00