Jacob Bjerregaard: Vi må ikke spille hasard med drikkevandet

KOMMENTAR: Danske vandselskaber skal drives efter en klar strategi og forretningsmæssigt forsvarligt. KL håber derfor på en løbende dialog med Christiansborg om udviklingen af forsyningsstrategien for vandsektoren, skriver Jacob Bjerregaard (S).

Forsyningsstrategien fra 2016 er ved at blive rullet ud på tværs af forsyningssektoren. Det arbejde følger KL's Miljø- og Forsyningsudvalg naturligvis med interesse. Det gør vi, fordi vores forsyningsselskaber skaber værdi for samfundet og gavner økonomien.

For os er det vigtigt, at vandselskaberne drives sikkert og effektivt og har mulighed for være med til at løse vigtige samfundsopgaver til gavn for borgere og virksomheder. Derfor vil vi gerne samarbejde med regeringen om en ny strategi for vandforsyningernes fremtidige regulering.

Der er vand i hanen, når vi åbner den – forsyningssikkerheden er meget høj. Sammen med sikker levering får vi god kvalitet og rimelig pris i alle dele af landet. Vandet kan drikkes direkte fra hanen, og det smager godt.

Login