Ny redaktør på Altinget: miljø

OM PORTALEN: Anders Redder er ny redaktør for Altingets portal om miljøpolitik. Han afløser Hjalte Kragesteen, der er på barsel frem til sommerferien.

Fra februar og frem til sommerferien er Anders Redder redaktør og journalist på Altinget: miljø.

Anders Redder er 25 år gammel og har i over to år været tilknyttet Altinget. Her har han blandt andet vikarieret som journalist på en række portaler, og gennem foråret og frem til sommeren 2018 var han journalist og redaktør på Altinget: christiansborg.

Han har desuden været i journalistpraktik på Altinget, hvor turen gik forbi Altinget: miljø og Altinget: EU i Bruxelles.

Anders Redder har en BA i statskundskab fra Københavns Universitet og journaliststudier på kandidatniveau fra Syddansk Universitet, der p.t. ikke er afsluttet.

Han afløser Hjalte Kragesteen, som er på barsel med sit første barn.

Altinget: miljø vil fortsat udkomme alle ugens hverdage. Ideer og input til interessante historier kan sendes forbi den nye redaktør:

Mail: redder@altinget.dk
Twitter: @anders_redder
Tlf: 42149800

Forrige artikel Grønt overblik: Det skal du holde øje med i denne uge Grønt overblik: Det skal du holde øje med i denne uge Næste artikel Sekretariatschef for Verdens Skove stopper Sekretariatschef for Verdens Skove stopper