Henrik Qvortrup skal være vært på ny ugentlig podcast

Politisk kommentator og journalist Henrik Qvortrup bliver vært på en ny podcast på MediaWatch, der skal stille skarpt på ugens aktuelle medienyheder.

Henrik Qvortrup
Henrik Qvortrup (56) Forfatter, foredragsholder, kommentator, fhv. politisk analytiker, MetroXpress og TV2, fhv. chefredaktør, Se og Hør, fhv. pressechef for Anders Fogh Rasmussen, fhv. radiovært, Radio47syv

Til februar får podcasten 'Q&co' præmiere på MediaWatch med Henrik Qvortrup som fast vært. Det skriver Mediawatch.

Der er tale om et nyt debatprogram på MediaWatch, som hver uge skal vende de vigtigste temaer og nyheder i mediebranchen. Podcasten skal tage tråden op efter Radio24syvs lukkede program 'Q&A', hvor Henrik Qvortrup var medvært.

"Nogen bedre platform for et mediemagasin kan jeg dårligt forestille mig. Min ambition er at gå tæt på en branche, der dagligt har indvirkning på stort set alle danskeres hverdag. Jeg vil insistere på at stille de kritiske og nysgerrige spørgsmål," udtaler Henrik Qvortrup til Mediawatch.

I Radio24syv-programmet 'Q&A' havde Henrik Qvortrup altid en fast medvært. Det får han dog ikke i den nye podcast 'Q&co', hvor der vil være en skiftende gæstevært.

Henrik Qvortrup bliver tilknyttet som ekstern producent og vært, og indholdet i 'Q&co' bliver til i samspil med Mediawatch.

Henrik Qvortrup blev i 2016 dømt for tre måneders ubetinget fængsel og et års betinget fængsel på grund af Se og Hør-sagen. Watch Mediers chefredaktør og direktør, Anders Heering, udtaler, at de har haft det med i overvejelserne og har talt sagen grundigt igennem med Henrik Qvortrup.

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal