Jens Henrik Thulesen Dahl
 svarer 
Sophie Løhde

Jens Henrik Thulesen Dahl (DD) spørger indenrigs- og sundhedsministeren, Sophie Løhde, hvorfor regionen alene bør og ikke skal orientere kommunen, i de tilfælde hvor en henvist person ikke vil få sit behov for alkohol- eller stofmisbrugsbehandling dækket i regi af det regionale integrerede dobbeltdiagnosebehandlingstilbud

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 126, Spørgsmål 3
Vil ministeren redegøre for, hvorfor regionen alene bør og ikke skal orientere kommunen, i de tilfælde hvor en henvist person ikke vil få sit behov for alkohol- eller stofmisbrugsbehandling dækket i regi af det regionale integrerede dobbeltdiagnosebehandlingstilbud?

Og i forlængelse heraf hvorfor orienteringen bør og ikke skal gives i umiddelbar forlængelse af, at der ikke er fundet grundlag for visitation?

Svar fra fredag den 26. april 2024
0:000:00