Trine Torp
 svarer 
Astrid Krag

Trine Torp (SF) spørger social- og ældreministeren, Astrid Krag, hvor meget en undersøgelse forventes at koste

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

B 114, Spørgsmål 5
Med henvisning til svar på spørgsmål nr. 3 bedes ministeren oplyse, hvor meget en undersøgelse, som beskrevet i førnævnte spørgsmål, forventes at koste?

Svar fra onsdag den 16. juni 2021
”Med henvisning til svar på spørgsmål nr. 3 bedes ministeren oplyse, hvor meget en undersøgelse, som beskrevet i førnævnte spørgsmål, forventes at koste?” Svar:

Til besvarelsen af spørgsmål har Social- og Ældreministeriet indhentet bidrag fra Ankestyrelsen.

Ankestyrelsen oplyser, at en undersøgelse af kommunernes forvaltning af reglerne i betalingsbekendtgørelsen vedrørende forældrebetaling ved anbringelser uden for hjemmet vil koste omkring 750.000 kr.

Denne beregning er foretaget ud fra den antagelse, at undersøgelsen gennemføres på samme måde som den undersøgelse, som Ankestyrelsen gennemførte i 2016 om forældrebetaling for døgntilbud. Undersøgelsen bestod af et spørgeskema til alle landets kommuner og interview i tre udvalgte kommuner.

Hvis der ønskes et andet metodisk design, skal prisen genberegnes.
0:000:00