Analyse af 
Ole Nikolaj Møbjerg Toft

Får regionerne inddraget hævekortet til Finansministeriet? Og seks andre ting du skal holde øje med på sundhedsområdet efter valget

Trækker regeringsforhandlingerne ud, kan ventelisterne vokse yderligere. Fordi regionernes all you can eat-adgang til statskassen stopper 31. december. Samtidig kan kombinationen af krisen og en mulig bred regering sætte gang i egentlige reformer af sundhedsvæsenet. Her er syv ting at holde øje med på sundhedsområdet.

"Ideen om at vi igen skal kigge på strukturen i sundhedsvæsnet, det bliver vi ikke uenige om," sagde Mette Frederiksen (S) til Lars Løkke Rasmussen (V) i den sidste partilederdebat på DR. Socialdemokratiet ikke fremlagt udspil om at ændre på strukturen i sundhedsvæsenet, så forundringen er stor. 
"Ideen om at vi igen skal kigge på strukturen i sundhedsvæsnet, det bliver vi ikke uenige om," sagde Mette Frederiksen (S) til Lars Løkke Rasmussen (V) i den sidste partilederdebat på DR. Socialdemokratiet ikke fremlagt udspil om at ændre på strukturen i sundhedsvæsenet, så forundringen er stor. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Ole Nikolaj Møbjerg Toft

Opdateret onsdag 9. november oven på to dages regeringsforhandlinger med sundhedspolitik som tema.

De alvorlige problemer i sundhedsvæsenet blev et kæmpe tema i valgkampen.

Men med udsigt til nogle særdeles komplicerede regeringsforhandlinger på Marienborg kan der gå en rum tid, før der lander et regeringsgrundlag og en beslutningsdygtig regering.

0:000:00