Om  
Ulf Hørlyck

Forfatteren til Akutlægens dagbog bliver ledende overlæge på Sydvestjysk Sygehus

Ulf Hørlyk skal være ledende overlæge for den Fælles Akutmodtagelse på Sydvestjysk Sygehus. Han er forfatter til bogen "Akutlægens dagbog", der blandt andet beskriver hans oplevelse som leder af en akutmodtagelse under coronapandemien.

Ulf Hørlyk er ny ledende overlæge for den Fælles Akutmodtagelse på Sydvestjysk Sygehus.
Ulf Hørlyk er ny ledende overlæge for den Fælles Akutmodtagelse på Sydvestjysk Sygehus.Foto: Pressefoto/Sydvestjysk Sygehus
Mathilde Brieghel

Overlæge og forfatter Ulf Hørlyk har fået nyt job som ledende overlæge i den Fælles Akutmodtagelse på Sydvestjysk Sygehus. Det oplyser sygehuset i en pressemeddelse.

Ulf Hørlyk kommer fra en stilling som ledende overlæge i Horsens' akutmodtagelse, hvor han har været de sidste fem år. Han har gjort sig bemærket som forfatter af bogen "Akutlægens dagbog" fra 2021, der beskriver hans oplevelser i akutmodtagelsen gennem to årtier.

"Ulf er en meget erfaren leder og en dygtig akutmediciner, der samtidig har stærke visioner for den akutte patient og samarbejdet i og omkring akut afdelingen," fortæller lægelig direktør Anna-Marie Bloch Münster om ansættelsen.

0:000:00