Om  
Lars Rebien Sørensen

Lars Rebien er igen kåret som verdens bedste CEO

Endnu en gang topper den afgående direktør i Novo Nordisk, Lars Rebien Sørensen, listen over verdens bedste administrerende direktører. I novemberudgaven af Harward Business Review bliver han placeret på den prestigefulde førsteplads for andet år i træk.

Line Jenvall

Med Lars Rebien Sørensen i spidsen har Novo Nordisk stadig verdens bedste administrerende direktør.

Det har Harward Business Review afgjort efter at have målt på de finansielle resultater i mere end 100 virksomheder for at vurdere deres administrerende direktører. Trods en stribe regnskaber fra Novo Nordisk, der ikke har set prangende ud, er Lars Rebien Sørensen landet øverst på listen.

Han har været Novo Nordisks topchef de sidste 16 år og haft sin gang i virksomheden i mere end 30 år. Den æra er dog snart forbi, for den danske medicinalgigant proklamerede i starten af september, at Lars Rebien Sørensen stopper som administrerende direktør ved årets udgang og overlader sin stol til koncerndirektør og udviklingschef Lars Fruergaard Jørgensen.

På listen over verdens bedste virksomhedsledere er Lars Rebien Sørensen ikke den eneste dansker. Lars Rasmussen, administrerende direktør i Coloplast ligger på listens 24.-plads, og Vestas-topchef Anders Runevad er at finde på plads nummer 37.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Lars Rebien Sørensen

Formand, Novo Nordisk Fonden
cand.silv. (Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole 1981), HD i udenrigshandel (Handelshøjskolen i København 1983)

0:000:00