Om  
Morten Kramer Nielsen

Kommunikationschef for Femern-tunnelen rykker til det kommunale

Morten Kramer Nielsen har været kommunikationschef hos Femern A/S i fire år, men fra 1. august begynder han i en ny chefstilling i Næstved Kommune.

Morten Kramer Nielsen har tidligere været kommunikationschef for Amager Ressourcecenter og kampagnechef for Rådet for Sikker Trafik.
Morten Kramer Nielsen har tidligere været kommunikationschef for Amager Ressourcecenter og kampagnechef for Rådet for Sikker Trafik.Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Sophie Bavnhøj

Morten Kramer Nielsen skifter stilling efter fire år som kommunikationschef hos Femern A/S. Fra 1. august er han ny chef for kommunikation og branding i Næstved Kommune, skriver han selv på LinkedIn.

"Der sker rigtig meget i Næstved, store projekter er undervejs i centrum med ny havnebydel og erhvervsinvesteringer i hele kommunen for blot at nævne et par spændende perspektiver. Og så er der et stærkt fokus på velfærden og kommunens ansatte, som jeg virkelig godt kan lide," skriver han.

Morten Kramer Nielsen har tidligere været kommunikationschef for Amager Ressourcecenter og kampagnechef for Rådet for Sikker Trafik, ligesom han også har været organisationskonsulent hos Socialdemokratiet. 

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024