Om  
Mårten Flø Jørgensen

Novo Nordisk Fonden uddeler pris til gymnasielærer

Lærer på Bagsværd Kostskole og Gymnasium Mårten Flø Jørgensen er vinder af Novo Nordisk Fondens Gymnasielærerpris 2017.

 

Kristian Tolbøll

Dette års modtager af Novo Nordisk Fondens Gymnasielærerpris er Mårten Flø Jørgensen, som er lærer på Bagsværd Kostskole og Gymnasium. Prisen uddeles til gymnasielærere, der underviser i biologi, kemi og bioteknologi.

Det skriver Privateskoler.dk

Prisens formål er både at sætte fokus på det høje faglige niveau i den biologiske naturvidenskabelige undervisning i gymnasierne, men også at anerkende de gymnasielærere, der yder lærerige og markante bidrag til den biologiske naturvidenskabelige undervisning.

I motivationen for valget af Mårten Flø Jørgensens som modtager af årets pris lyder, at hans undervisning er karakteriseret ved et højt fagligt niveau og en ekstraordinær tæt kobling til det lokale forskningsmiljø, herunder på DTU.

”Mårten er helt enestående til at motivere eleverne til at arbejde vedholdende og kreativt med problemstillinger, der er relevante både for den enkelte elev og for den verden, vi lever i. Mårten får eleverne til at føle, at de gør en forskel og kan udrette noget stort for andre. Derudover smitter Mårten med sin begejstring og latter”, udtaler Jimmy Burnett Nielsen, Rektor på Bagsværd Kostskole og Gymnasium, i forbindelse med prisuddelingen.

Prisen er blevet indstiftet af Dansk Biotek, som er en forening af bioteknologiske industrier i Danmark, i samarbejde med Novo Nordisk Fonden.

”Jeg er meget overrasket, glad og stolt over at få prisen, som virkelig anerkender det store arbejde, som alle i lærerteamet har lagt i at få Bagsværd Kostskole og Gymnasiums femårige biotek-talentklasser op at køre. Også en meget stort tak til alle mine elever for altid at være med på den værste, når der skal prøves nye forløb og forsøg af. De gør mit arbejde til verdens bedste,” udtaler Mårten Flø Jørgensen ifølge Privateskoler.dk

Bagsværd Kostskole og Gymnasium tilbyder et 5-årigt biotekforløb, hvor eleverne begynder undervisningen på privatskolen i 8. klasse og afslutter forløbet i 3.g.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Mårten Flø Jørgensen

Lektor, Bagsværd Kostskole og Gymnasium
cand.scient. i biologi (Københavns Uni. 2002), ph.d. (Københavns Uni. 2004)

0:000:00