Hans Kristian Skibby
 svarer 
Jeppe Bruus

Hans Kristian Skibby (DD) spørger skatteministeren, Jeppe Bruus, om den tekniske løsning også ville kunne bruges af Skatteforvaltningen i forhold til f.eks. medlemskab af danseskoler

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

B 10, Spørgsmål 26
I ministerens svar på B 10 – spørgsmål 24 fremgår det, at ”Kunstnere og kunstneres arvinger kan således under visse betingelser ved førstegangssalg af kunstnerens egne værker nøjes med at betale moms af et grundlag, som udgør 20 pct. af det, der normalt ville være momsgrundlaget (salgsprisen). Den momssats, der anvendes på det reducerede momsgrundlag, er 25 pct. Denne særlige ordning omtales ofte som en nedsat ”momssats” på 5 pct., men det er altså ikke en nedsat sats”. Vil ministeren be- eller afkræfte om denne tekniske løsning også ville kunne bruges af Skatteforvaltningen i forhold til f.eks. medlemskab af danseskoler?

Svar fra tirsdag den 9. maj 2023
Svaret er kommet
0:000:00