Karina Adsbøl
 svarer 
Mattias Tesfaye

Karina Adsbøl (DD) spørger børne- og undervisningsministeren, Mattias Tesfaye, om ministeren vil oversende den vurdering, der henvises til, og samtidig redegøre for, hvorfor samtlige partier i Folketinget ikke er blevet gjort bekendt med denne

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

B 18, Spørgsmål 1
Ministeren oplyste ved 1. behandlingen, at det er vurderingen, at en vedtagelse af beslutningsforslaget ikke vil fjerne sikkerhedsrisikoen ved at undervise i Muhammedkrisen for den enkelte lærer. Vil ministeren i den forbindelse oversende den vurdering, der henvises til og samtidig redegøre for, hvorfor samtlige partier i Folketinget ikke er blevet gjort bekendt med denne? Der henvises desuden til artiklen ”Venstre afviser sit eget forslag om undervisning i Muhammed-krisen” bragt på Jyllands-Posten.dk den 10. maj 2023, hvor Venstres undervisningsordfører udtaler, at den ”klare sikkerhedsmæssige vurdering er, at beslutningsforslaget ikke vil fjerne risikoen for den enkelte lærer.”
Svar fra mandag den 22. maj 2023
Svaret er kommet
0:000:00