Nyt ældretopmøde i 2021

TOPMØDE: Sundheds-og Ældreministeriet bekræfter, at efterårets ældretopmøde skal følges op af nyt topmøde. Nye initiativer skal i første omgang rulles ud i de tre kommuner, som regeringen lægger op til at give fuld frihed på ældreområdet.

Sundheds- og ældreminister Magnus Heunicke (S) til ældretopmøde 2020, hvor en række aktører på ældreområdet  diskuterede, hvad der skal til for at genoprette ældreplejen.
Sundheds- og ældreminister Magnus Heunicke (S) til ældretopmøde 2020, hvor en række aktører på ældreområdet  diskuterede, hvad der skal til for at genoprette ældreplejen.Foto: Keld Navntoft/Ritzau Scanpix
Cecilie Toft

Et nyt ældretopmøde i 2021 skal samle op på de initiativer og løsningsforslag, som der blev opnået enighed om på ældretopmødet tidligere på efteråret.

Det bekræfter Sundheds- og Ældreministeriet i en mail til Altinget.

Beslutningen blev truffet på et møde før efterårsferien, hvor sundheds- og ældreminister Magnus Heunicke (S) sammen med Ældre Sagen, FOA og KL var samlet for at aftale en køreplan for de initiativer, der blev aftalt på ældretopmødet.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024