Pernille Skipper
 svarer 
Magnus Heunicke

Pernille Skipper (EL) spørger sundhedsministeren, Magnus Heunicke, om ministeren vil indkalde til forhandlinger med henblik på at finde finansiering inden for satspuljen til at ophæve tidsbegrænsningen på lovforslaget

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 121, Spørgsmål 13
Vil ministeren indkalde til forhandlinger med henblik på at finde finansiering inden for satspuljen til at ophæve tidsbegrænsningen på L 121?

Svar fra lørdag den 6. marts 2021
”Vil ministeren indkalde til forhandlinger med henblik på at finde finansiering inden for satspuljen til at ophæve tidsbegrænsningen på L 121?” Svar:

Som jeg anførte i mit svar på spm. 11 til L 121, vil eventuelle estimater forbundet med den udvidede godtgørelsesordning efter 2025 være forbundet med meget stor usikkerhed på nuværende tidspunkt.

Jeg vil derfor lægge op til, at forlængelse af godtgørelsesordningen efter 2025 tages op i forbindelse med, at ordningen udløber, og grundlaget for en aftale om den videre finansiering af godtgørelsesordningen være langt mere solidt.

./.
0:000:00