”Der er netop i dag blevet indgået en meget, meget vigtig aftale ovre hos socialministeren”

Årets økonomiforhandlinger startede med en aftale mellem regeringen og KL om handicapområdet. Med det på plads vil KL’s forhandlere nu fokusere på den velfærd, som flest danskere møder.

Mandag havde finansminister Nicolai Wammen (S) indkaldt til sættemøde for årets økonomiforhandlinger med KL. Allerede tidligere på dagen præsenterede socialminister Pernille Rosenkrantz-Theil (S) en delaftale.<br>
Mandag havde finansminister Nicolai Wammen (S) indkaldt til sættemøde for årets økonomiforhandlinger med KL. Allerede tidligere på dagen præsenterede socialminister Pernille Rosenkrantz-Theil (S) en delaftale.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Kim Rosenkilde

Det var rygtedes på forhånd, at regeringen og KL ville mødes først på eftermiddagen mandag for at tage hul på årets økonomiforhandlinger.

Derfor var det en overraskelse, at det ikke var Finansministeriet, men Social-, Bolig og Ældreministeriet, der klokken lidt over ni skød en mail afsted med en presseinvitation til et fælles doorstep sammen med KL.

Tre kvarter senere stod social- og boligminister Pernille Rosenkrantz-Theil (S) ved et rundt cafébord i sit ministerium flankeret af KL’s formand Martin Damm (V) og næstformand Jacob Bundsgaard (S).

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024