Dagens podcast: Den perfekte vej til succes findes ikke

PODCAST: Perfekthedskulturen, hvor 12-taller er i fokus, presser de unge ud i mistrivsel. I stedet skal der fokus på, at man gerne må begå fejl og så lære af dem. Det mener uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Tilfældighederne fylder lige så meget, når vejen til det gode job og livet formes.

Det mener uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers (V), der til Mandag Morgen har fortalt om den perfekthedskultur, der presser de unge ud i stress og mistrivsel, og som ministeren drømmer om at få bugt med.

I interviewet fortæller han både om problemet ud fra et personligt synspunkt, og også ud fra, hvad han som minister kan gøre ved problemet.

Hør om de problemer, drømmen om det perfekte fører med sig, og om ministerens ideer til, hvad man kan gøre ved dét i dagens udgave af Altinget: ajour.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Tema: Altinget: ajour

Forrige artikel Statsminister-podcast: Berntsen var to stemmer fra at få en grundlovsændring i hus Statsminister-podcast: Berntsen var to stemmer fra at få en grundlovsændring i hus Næste artikel Dagens podcast: Er alliancen mellem DF og Venstre ved at bryde sammen? Dagens podcast: Er alliancen mellem DF og Venstre ved at bryde sammen?