Dagens podcast: Internt dokument afslører finanslovsdetaljer, men klimaet glimrer ved sit fravær

AJOUR: Klima er slet ikke nævnt i det lækkede interne notat, der viser regeringens finanslovsprioriteter. Men er det så ensbetydende med, at klimaet slet ikke bliver en del af finansloven?

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Altinget er kommet i besiddelse af et internt lækket dokument, der viser, hvordan regeringen lægger op til at prioritere 10 milliarder kroner på finansloven.

Her er der afsat penge til at lukke flere huller. Men der står intet om en klimaindsats i udkastet.

Hvor endeligt er det dokument, Altinget er kommet i besiddelse af? Og i hvor høj grad er tallene i sådan et dokument taktik?

Det svarer Altingets forsidejournalist Kristine Korsgaard på i dagens udsendelse, hvor hun også taler om det manglende klimaområde.

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Forrige artikel Dagens podcast: Kommunerne får flere penge – men velfærd er også blevet dyrere Dagens podcast: Kommunerne får flere penge – men velfærd er også blevet dyrere Næste artikel Dagens podcast: Dyr fraværsstraf er endnu en sten i skoen for Rosenkrantz-Theil Dagens podcast: Dyr fraværsstraf er endnu en sten i skoen for Rosenkrantz-Theil
Støjberg efter to dage i retten:

Støjberg efter to dage i retten: "Jeg tror ikke, der er flere spørgsmål i verden"

INSTRUKSKOMMISSIONEN: Der kørte to spor i sagen om adskillelsen af ægtepar med mindreårige asylansøgere: Inger Støjberg spillede hård negl politisk, men administrerede i virkeligheden helt efter loven. Sådan lyder venstrepolitikerens egen forklaring, men den havde udspørgeren i Instrukskommissionen meget svært ved at tro på.