Om  
Frank Jensen

Frank Jensen stifter eget konsulentfirma

Tidligere overborgmester og minister Frank Jensen (S) har stiftet en konsulentvirksomhed, hvor han skal rådgive direktioner og virksomhedsbestyrelser i offentligt og privat samarbejde og grøn omstilling.

Frank Jensen vinkede i oktober 2020 farvel til livet i politik, efter han var beskyldt for at have begået seksuelle krænkelser i flere sager.
Frank Jensen vinkede i oktober 2020 farvel til livet i politik, efter han var beskyldt for at have begået seksuelle krænkelser i flere sager. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Frank Jensen er blevet selvstændig og springer ud som konsulent og direktør i egen virksomhed.

Det skriver han i et opslag på LinkedIn.

"Jeg har igennem de seneste måneder fået tilstrækkeligt med kontrakter og aftaler til at etablere mit eget konsulentfirma, hvorfra jeg skal rådgive direktion og bestyrelse i flere virksomheder inden for offentligt og privat samarbejde," skriver Frank Jensen i opslaget.

Det nyetablerede firma hedder FrankJensenCph Consultant, og udover rådgivning i offentligt og privat samarbejde vil Frank Jensen også tilbyde rådgivning inden for verdensmålene, den grønne omstilling og energi- og forsyningsbranchen.

Det er cirka et halvt år siden, at Frank Jensen trak sig som overborgmester i Københavns Kommune og fra politik generelt. Det skete i kølvandet på en række krænkelsessager mod ham. 

Efterfølgende mistede han også sine bestyrelsesposter i Rockwool Fonden, KL, Udbetaling Danmark og Hovedstadens Beredskab samt som næstformand i Socialdemokratiet.

Omtalte personer

Frank Jensen

Fhv. justits- og forskningsminister og MF (S), fhv. S-næstformand, fhv. overborgmester
cand.oecon. (Aalborg Uni. 1986)

    Politik har aldrig været vigtigere

    Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion