Om  
Lisbeth Damgaard Gøtzsche

Konservative ansætter ny politisk chef på Christiansborg

Konservatives nye politiske chef kommer fra en stilling i Københavns Kommune og har flere års erfaring fra strategi -og ledelsessekretariatet i Landbrug & Fødevarer. 

Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Martin Mauricio

Konservative har fundet sin nye politiske chef, efter at Simon Merrild Lyngsø rykkede videre til Finans Danmark som ny chef for public affairs.

Valget er faldet på 43-årige Lisbeth Gøtzsche, der kommer fra en stilling som sekretariatschef i Ledelsessekretariatet i Socialforvaltningen i København. 

Det oplyser partiet til Altinget.

Læs også

"Jeg er virkelig glad for, at Lisbeth har sagt ja til jobbet," udtaler generalsekretær Søren Vandsø og fortsætter:

"Hun har en massiv erfaring med ledelse og strategi – både i forhold til planlægning og til eksekvering i politisk ledet organisationer. Og så er det selvfølgelig et kæmpe plus, at Lisbeth har et indgående kendskab til Det Konservative Folkeparti og partiets DNA."

Lisbeth Gøtzsche har tidligere haft ansvaret for strategi -og ledelsessekretariatet hos Landbrug & Fødevarer igennem ni år. Hun udtaler i en skriftlig henvendelse til Altinget, at hun er "stolt over at få tilbudt jobbet" hos Konservative.

"Når jeg har været en del af partiet i mere end halvdelen af mit liv, så var det her en mulighed jeg ikke kunne sige nej til," siger Lisbeth Gøtzsche.

"Det er en spændende tid, Det Konservative Folkeparti står i, og som politisk chef får jeg i den grad mulighed for at bruge al min faglighed og erfaring i tæt samarbejde med folketingsgruppen, medarbejderne og medlemmerne."

Lisbeth Gøtzsche tiltræder sin nye stilling på Christiansborg 1. marts.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Lisbeth Damgaard Gøtzsche

Politisk chef, Konservative
cand.scient.pol. (Københavns Uni. 2008) og HD i Organisation og Ledelse (CBS 2015)

0:000:00