DJØF: LA skyder uretmæssigt på budbringeren

STRID: Liberal Alliance er galt afmarcheret, når de griber fat om struben på NaturErhvervstyrelsen, mener Lars Qvistgaard, formand for DJØFs Overenskomstforening. Forventelig reaktion, siger landbrugsordfører Mette Bock (LA).

Djøf oplever en uheldig trend med politikere, der i argumentationen bruger myndigheder og styrelser som syndebukke, siger Lars Qvistgaard, formand for DJØFs Overenskomstforening.
Djøf oplever en uheldig trend med politikere, der i argumentationen bruger myndigheder og styrelser som syndebukke, siger Lars Qvistgaard, formand for DJØFs Overenskomstforening.Foto: Thilde Dehlsen/Djøf
Sine Riis Lund

Man kan være enig eller uenig med de opgaver, styrelsen skal lave, og hvor opgaverne skal placeres, men jeg synes ikke, det er rimeligt, at man bruger en argumentation, hvor man dæmoniserer dem, der er sat til at løse opgaverne.

Lars Qvistgaard
Formand, Overenskomstforening i Djøf

Liberal Alliance bruger NaturErhvervstyrelsen som syndebuk på en utilstedelig måde. Sådan lyder det fra DJØF. Den faglige organisation finder det ikke i orden, når det liberale parti omtaler NaturErhvervstyrelsen med ord som erhvervsfjendtlig og misfoster.

“Man kan være enig eller uenig med de opgaver, styrelsen skal lave, og hvor opgaverne skal placeres, men jeg synes ikke, det er rimeligt, at man bruger en argumentation, hvor man dæmoniserer dem, der er sat til at løse opgaverne. Man skyder budbringeren her,” siger Lars Qvistgaard, formand for DJØFs Overenskomstforening.

Han mener, at styrelsen blot udfører de opgaver og den lovgivning, der politisk er fastsat, ligesom styrelsen udlever de politiske prioriteringer.

Altinget logoEmbedsværk
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget embedsværk kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00