Styrelseschef prioriterer hurtig afklaring

UDFLYTNING: Ankestyrelsen er som de første skredet til handling i statens store udflytning. Styrelseschef Thorkil Juul vil lære af erfaringer fra 2013 og undgå dyrebar ventetid med usikkerhed. HK/Stat roser aftalen med de ansatte.

17 ud af 52 medarbejdere i Ankestyrelsens københavnske afdeling har accepteret at flytte med deres job til Aalborg. Det er dog uvist, hvor mange, der vil henholdsvis pendle og rykke bopælen til Aalborg.
17 ud af 52 medarbejdere i Ankestyrelsens københavnske afdeling har accepteret at flytte med deres job til Aalborg. Det er dog uvist, hvor mange, der vil henholdsvis pendle og rykke bopælen til Aalborg.Foto: Colourbox
Sine Riis Lund

Læren fra dengang er, at vi vil undgå for lang ventetid og deraf følgende usikkerhed. Det er bedst for alle, at der hurtigst muligt kommer en løsning. Det gælder både medarbejdere og borgerne, der venter på, at vi behandler deres klager.

Thorkil Juul
Styrelseschef, Ankestyrelsen

Så medmindre finansministeren finder den store tegnebog frem, så forventer vi, at der vil komme tilpasninger og fyringsrunder i kølvandet på udflytningerne.

Rita Bundgaard
Formand for HK/Stat

Mens der endnu hersker stor uvished om tidspunkter og vilkår for medarbejdere i hovedparten af de udflytningsramte arbejdspladser, så er man i Ankestyrelsen skredet anderledes resolut til værks.

Her er de medarbejdere blevet opsagt, som ikke har ønsket at flytte med deres job fra København til Aalborg.

Af de 52 varslede har 17, eller cirka hver tredje, sagt ja til at flytte med.

Altinget logoEmbedsværk
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget embedsværk kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00