Erling Bonnesen
 svarer 
Mogens Jensen

Erling Bonnesen (V) spørger ministeren for fødevarer, fiskeri og ligestilling, Mogens Jensen, om indkomne ansøgninger (både behandlede og ubehandlede) til henholdsvis minivådområder, vådområder, skovrejsning og lavbundsprojekter i forhold til det forventede

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 62, Spørgsmål 3
Vil ministeren redegøre for niveauet af indkomne ansøgninger (både behandlede og ubehandlede) til henholdsvis minivådområder, vådområder, skovrejsning og lavbundsprojekter i forhold til det forventede?

Svar fra mandag den 2. december 2019
Miljø - og fødevareministeriet er ved at indhente opdaterede oplysninger om ansøgninger fra Landbrugsstyrelsen og Miljøstyrelsen. Disse forventes at være tilgængelige og kunne oversendes til Folketinget inden udgangen af uge 49.

Miljø- og fødevareministeriet udarbejdede den seneste oversigt i september 2019. På baggrund af denne står det klart, at til trods for at man tæller landmændenes ansøgninger med udestår der en markant kvælstofreducerende indsats fsva. de frivillige kollektive virkemidler i forhold til det som var forudsat i forbindelse med Aftale om Fødevare- og Landbrugspakke (22. december 2015), som blev indgået mellem Venstre, Konservative, Dansk Folkeparti og Liberal Alliance.

Mogens Jensen / www.mfvm.dk
0:000:00