Grønlandske Børn søger afdelingsleder for fundraising og kommunikation
Har du lyst til at stå i spidsen for fundraising- og kommunikationsaktiviteterne i en NGO, der arbejder for at sikre gode vilkår for grønlandske børn? Så har vi en stilling til dig som afdelingsleder for fundraising og kommunikation.

I 2022 har Grønlandske Børn udarbejdet en ny kommunikations- og fundraisingsstrategi, som blandt andet indebærer et større fokus på policyarbejdet, professionalisering af kommunikationen fra vores indsatser og en mere samlet fundraisingindsats. Din opgave bliver at sikre, at strategien føres ud i livet i samarbejde med kommunikations- og fundraisingteamet, som består af tre medarbejdere og en studentermedarbejder. Grønlandske Børn når hvert år flere end 700 børn og unge og deres familier. Vores indsats spænder vidt og favner børn og unge fra 0-23 år. Vi oplever, hvordan stærke fællesskaber for børnene og de unge skaber tilknytning, tryghed og udfoldelse, hvordan inddragelse styrker børnenes og de unges selvfølelse, og hvordan støtte og opbakning på sårbare tidspunkter i livet betyder, at det enkelte barn eller den unge kommer godt igennem udfordringer i livet. Det er alt sammen vigtige og gode historier og et vigtigt fundament for vores fundraising og kommunikation. Gennem fede kampagner, faglige aktiviteter og de gode historier vil vi gerne engagere endnu flere private donorer, medlemmer, virksomheder, foreninger og fonde. Det bliver blandt andet dit job at lede det arbejde. Derudover bliver du en del af Grønlandske Børns lederteam og vil derfor være med til at lede og sætte retning for organisationen med din vinkel: kommunikation og fundraising. Du kommer blandt andet til at arbejde med følgende opgaver:
 • Implementering af vores fundraisingstrategi
 • Koordinering og videreudvikling af vores fundraisingindsats i samarbejde med teamet, herunder videreudvikle sammenhængen mellem vores digitale og analoge fundraising
 • Konkrete fundraisingopgaver, herunder fondsansøgninger, kampagner og fokus på virksomheder
 • Implementering af vores kommunikationsstrategi og koordinering af vores kommunikationsindsats
 • Sikre fortsat sammenhæng mellem Grønlandske Børns overordnede strategi og kommunikationsstrategien
 • Sikre at fundraisingarbejdet sker på baggrund af løbende analyse af resultater og segmenter
 • Personalejura/HR, herunder kontrakter, forsikring, pension mv
 • Personaleleder for fundraising- og kommunikationsteamet
Din profil Du har en bred erfaring med arbejdet med fundraising og kommunikation, gerne som leder, og gerne fra en NGO. Du har erfaring med personaleledelse og gerne kendskab til personalejura og HR. Du har et bredt kendskab til de mange forskellige facetter af fundraising, og gerne et stort netværk. Og så har du dokumenteret succes med fondsansøgninger. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og systematisk, men også at du er nysgerrig og udviklingsorienteret. Kendskab til Grønland er en fordel. I sekretariatet i København er vi aktuelt ti medarbejdere, foruden 20 medarbejdere forskellige steder i Grønland og Danmark. Du vil komme til at samarbejde med alle medarbejdere - en del på afstand, så du har naturligt flair for kommunikation, og du kan lide at samarbejde. Vi tilbyder dig
 • Et fleksibelt arbejde med stor frihed i opgaveløsning
 • Et dynamisk miljø i et lille sekretariat med høj faglighed og engagerede kolleger
 • En organisation i udvikling og stor grad af inddragelse i udviklings- og arbejdsprocesser
 • Løn efter aftale og kvalifikationer
Stillingen er på 37 timer og med ansættelse snarest muligt og senest 1. december. Den daglige arbejdsplads er på Balders Plads 1 på Nørrebro i København. Hvem er vi? Grønlandske Børn arbejder for grønlandske børn og unge i Grønland og Danmark. Gennem vores indsatser styrker vi grønlandske børn og unge og øger deres ressourcer og muligheder. Vores mål er en tryg barndom for alle grønlandske børn, og at flere grønlandske unge gennemfører deres uddannelse. Send din ansøgning og dit cv og anfør "afdelingsleder for fundraising og kommunikation" i emnefeltet. Deadline for ansøgning er 10. oktober. Stillingen søges via knappen “søg dette job" her på siden. Ansættelsessamtaler finder sted den 24. eller 25. oktober, og anden runde finder sted 28. oktober. Samtalerne foregår i vores sekretariat på Balders Plads i København. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte generalsekretær Puk Draiby på tlf.: 4290 9189. Grønlandske Børns overordnede strategi findes på fgb.dk, kommunikations- og fundraisingstrategi kan rekvireres efter forespørgsel.
  Om os:
  Alle grønlandske børn og unge har ret til et godt liv. Lige meget hvor de befinder sig.
  Vi arbejder for, at alle grønlandske børn får et trygt og godt børneliv. Både de børn der bor i Grønland og de børn der vokser op i Danmark. Vores fornemmeste opgave er at sikre, at børnene får positive erfaringer, der giver dem en tro på sig selv og egne evner. Lige meget om de bor i Esbjerg eller i Kullorsuaq.

  Icon
  Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
  Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen