Studentermedhjælper til Altingets redaktion
Er du en politisk interesseret studerende på jagt efter et relevant studiejob? Så har vi stillingen til dig!

Søg dette job
Altinget søger en velskrivende og velorganiseret redaktionsassistent til formidling af navnenyheder, kalenderstof og debatindhold til alle vores nichemedier. Som redaktionsassistent får du blandt andet erfaring med at redigere debatindlæg, du bliver skarp til at skrive både korte og længere navnenyheder, og du får et indgående kendskab til hverdagen på et politisk medie. Hvilke kvalifikationer kræver Altinget så af dig? Du er studerende, og vi forestiller os, du er i gang med din bachelor eller netop har påbegyndt din kandidatuddannelse. Studieretningen er ikke afgørende. Du er engageret og ansvarsbevidst, og du besidder en naturlig interesse for dansk politik samt en bred, almen viden om samfundet generelt. Erfaring med skriftlig formidling og/eller journalistik er en klar fordel. Derudover skal du være god til at bevare overblikket, organisere og prioritere - og så er selvstændighed, gode færdigheder i skriftlig dansk og en høj arbejdsmoral er et krav. Vi holder til på Christiansborg og i vores kontorer på Ny Kongensgade i det indre København. Stillingen tager udgangspunkt i 10-15 timer ugentligt, og lønnen er 140 kroner i timen. Ansøgningsfristen er onsdag 1. juni kl. 12.00. Vi ser meget gerne, at du har mulighed for at begynde i starten af august - eventuelt med oplæring inden da. Send ansøgning, cv og relevante karakterbeviser. Stillingen søges via knappen “søg dette job" her på siden. Hvis du har spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte enten ledende debatredaktør Kristian Andersen på andersen@altinget.dk eller tlf. 53 73 35 11 eller Katrine Lønstrup, der er chef for research, på katrine@altinget.dk eller tlf. 24 65 57 48.
  Søg dette job
  Om Altinget
  Altinget er et uvildigt politisk nichemedie med en af de største redaktioner på Christiansborg i ryggen. Vi dækker de store linjer i dansk politik, men dykker også helt ned på de enkelte fagområder og har plads til alle nicher og interesser, lige fra socialt udsatte, penge til uddannelser, og hvad der egentlig sker på klimaområdet og med 2030-målet.

  Altingets forside skriver om dansk politik generelt, mens vores 28 nichemedier dækker de fleste områder. Derudover udkommer vi med et månedligt magasin, hvor vi bringer både features, portrætter, anmeldelser, interviews og analyser af dansk og europæisk politik, ligesom vi producerer både daglige og ugentlige podcasts om aktuelle dagsordener.

  Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
  Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen