Carsten Kissmeyer er blevet ridder

Venstres borgmester i Ikast-Brande Kommune og partiets spidskandidat til posten som regionsrådsformand i Midtjylland ved kommunalvalget næste år, Carsten Kissmeyer, har fået et ridderkors af Dannebrogordenen.

Carsten Kissmeyer
Carsten Kissmeyer (66) MF (V), regionsrådsmedlem (V), Region Midtjylland

Carsten Kissmeyer sidder på en fornem post som borgmester i Ikast-Brande Kommune. Han sigter efter en endnu fornemmere post som formandskandidat ved det kommende valg til regionsrådet i Region Midtjylland. Og nu har han fået en særlig fornem titel.

Han er nemlig blevet slået til ridder af Dannebrog af Hendes Majestæt Dronning Margrethe, skriver Hoffet i en pressemeddelelse.

Carsten Kissmeyer har været borgmester i den jyske kommune siden 2007 og var inden da borgmester i den daværende Ikast Kommune i fem år. Han er valgt for Venstre og forsøgte sig også ved sidste sommers folketingsvalg. Stemmerne rakte dog ikke til en plads på Christiansborg for den 63-årige politiker. 

Han er uddannet cand.oecon. fra Aarhus Universitet og har arbejdet som vicedirektør i Uddannelsescenter Herning gennem en årrække, inden han gik ind i politik. Før da var han direktør for Handelsskolen i Ikast.

Med udnævnelsen til ridder følger også et ridderkors til Carsten Kissmeyer. Det kan fremover pryde hans bryst under borgmesterkæden.

jenvall@altinget.dk

Tilbage til navnenyt »

Prøv transport gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement