Frederiksberg Kommune får ny direktør for børn og unge

Nina Eg Hansen er ny børne- og ungedirektør i Frederiksberg Kommune. Hun træder samtidig ind i kommunens direktion.

Nina Eg Hansen
Nina Eg Hansen (48) Adm. direktør, Socialforvaltningen, Københavns Kommune, fhv. afdelingschef, Social- og Indenrigsministeriet, fhv. direktør, Ministeriet for Børn, Ligestilling, Intregration og Sociale forhold
Simon Aggesen
Simon Aggesen (33) Borgmester (K), Frederiksberg

Frederiksberg Kommune får ny børne- og ungedirektør. Det skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Den nye direktør er Nina Eg Hansen, der kommer fra en stilling som direktør i Københavns Kommunes socialforvaltning. Hun har tidligere været afdelingschef i Social- og Indenrigsministeriet og børne- og kulturdirektør i Ringsted Kommune. Hendes erfaring inden for området bliver også fremhævet af borgmester Simon Aggesen (K).

"Nina Eg Hansen har arbejdet med børne- og ungeområdet på allerhøjeste plan i både kommuner og i centraladministrationen, og hun er den helt rigtige til at stå i spidsen for vores arbejde med at sikre, at Frederiksberg Kommune er landets bedste kommune at være barn i," siger Simon Aggesen i pressemeddelelsen.

Når Nina Eg Hansen tiltræder sin nye stilling 1. august, bliver hun samtidig en del af direktionen i Frederiksberg Kommune. 

I november 2019 blev den daværende børne- og ungedirektør i Frederiksberg Kommune fyret, efter "alvorlige fejl" i sagsbehandlingen. Det førte til, at alle afdelingens sager skulle gennemgås.

Tilbage til navnenyt »

Prøv børn gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal