Karina Adsbøl
 svarer 
Astrid Krag

Karina Adsbøl (DF) og Charlotte Broman Mølbæk (SF) spørger social- og indenrigsministeren, Astrid Krag, om ministeren efter en fornyet forhandling med KL vil sikre, at privat- og friskoler vil blive omfattet af lovforslagets bestemmelser

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 16, Spørgsmål 12
Vil ministeren efter en fornyet forhandling med KL sikre, at privat- og friskoler vil blive omfattet af lovforslagets bestemmelser? Ministeren bedes give et klart og tydeligt svar, og hvis det ikke er ministerens hensigt at sikre, at privat- og friskoler vil blive omfattet af lovforslagets bestemmelser, bedes ministeren begrunde, hvorfor elever på privat- og friskoler ikke skal have retten til rimelig individuel tilpasning.

Svar fra onsdag den 9. december 2020
”Vil ministeren efter en fornyet forhandling med KL sikre, at privat- og friskoler vil blive omfattet af lovforslagets bestemmelser? Ministeren bedes give et klart og tydeligt svar, og hvis det ikke er ministerens hensigt at sikre, at privat- og friskoler vil blive omfattet af lovforslagets bestemmelser, bedes ministeren begrunde, hvorfor elever på privat- og friskoler ikke skal have retten til rimelig individuel tilpasning.” Svar:

Der henvises i det hele til mit tidligere svar af 2. december 2020 på spm. 9 til L 16.
0:000:00