Annoncørbetalt indhold

Ny undersøgelse for offentlige chefer: Bidrag med dit perspektiv

Går det den rigtige vej for den offentlige sektor? Hvilke dagsordener bør præge udviklingen? Og hvor ser du de største potentialer for forbedring? Deltag i undersøgelsen, og hjælp til at gøre omverdenen klogere på den offentlige sektors største muligheder og udfordringer.

Foto: PwC
PwC

Debatten om den offentlige sektor – ikke mindst udfordringerne og problemerne – fylder hver dag i mediebilledet. For at berige diskussionerne med mere relevant og nuanceret indsigt gennemfører PwC denne korte spørgeundersøgelse for offentlige chefer. 

Hvis du er leder i den offentlige sektor, håber vi derfor, at du vil bruge 10 minutter på at bidrage med dine personlige holdninger og perspektiver. Dine input vil have stor værdi i forhold til at forstå udviklingen i den offentlige sektor på en række centrale parametre, herunder: 

  • Bureaukrati og frisættelse
  • Digitalisering og AI
  • Mangel på arbejdskraft
  • Samarbejde med politikere 

Resultaterne fra undersøgelsen bliver stillet til rådighed for omverdenen og vil desuden blive præsenteret på PwC’s konference for offentlige chefer 2024 i maj 2024.

Du vil selvfølgelig få adgang til resultaterne, så du kan blive opdateret på de forhold, som aktuelt optager dig og dine chefkolleger.

Deltag i undersøgelsen her

 

På forhånd tak for din deltagelse!

 

Foto: PwC

0:000:00