Mai Villadsen
 svarer 
Lea Wermelin

EL: Er Datatilsynets bemærkninger i forhold til nyt lovforslag blevet imødekommet?

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 170, Spørgsmål 6

Det fremgår af høringsnotatet, at Datatilsynet har fremsendt bemærkninger til lovforslaget, og der står i høringsnotatet, at disse bemærkninger er taget til efterretning og rettet til og præciseret der, »hvor Datatilsynet har ønsket dette«. Vil ministeren indhente en ny udtalelse fra Datatilsynet, hvor Datatilsynet bekræfter, at deres bemærkninger er blevet imødekommet, som ønsket?

Svar fra fredag den 15. maj 2020
Wermelin: Datatilsynets bemærkninger er fuldt ud indarbejdet i lovforslaget

Transport- og Boligministeriet har sammen med Miljø- og Fødevareministeriet været i tæt dialog med Databeskyttelseskontoret i Justitsministeriet forud for fremsættelsen af lovforslaget. Dette er sket for at sikre, at alle aspekter af høringssvaret fra Datatilsynet er indarbejdet i lovforslaget på tilfredsstillende vis.

Det er således allerede sket en kontrol af, at Datatilsynets bemærkninger i høringssvaret fuldt ud er indarbejdet i lovforslaget.

Lea Wermelin / www.mfvm.dk









0:000:00