svarer 
Benny Engelbrecht

Transportudvalget spørger transportministeren, Benny Engelbrecht, om ministeren kan bekræfte, at vejmyndigheden stadig vil skulle behandle ansøgninger til kommunen omkring faste pladser til udlejning af cykler og løbehjul efter § 80 og ud fra en konkret saglig vurdering af, om der trafikalt er ledig plads på det pågældende areal

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 38, Spørgsmål 20
I forlængelse af ministerens besvarelse af L 38 spørgsmål nr. 13 og L 38 spørgsmål nr.

15, vil ministeren da bekræfte, at vejmyndigheden stadig vil skulle behandle ansøgninger til kommunen omkring faste pladser til udlejning af cykler og løbehjul efter § 80 og ud fra en konkret saglig vurdering af, om der trafikalt er ledig plads på det pågældende areal?

Svar fra mandag den 23. november 2020
I forlængelse af ministerens besvarelse af L 38 spørgsmål nr. 13 og L 38 spørgsmål nr. 15, vil ministeren da bekræfte, at vejmyndigheden stadig vil skulle behandle ansøgninger til kommunen omkring faste pladser til udlejning af cykler og løbehjul efter § 80 og ud fra en konkret saglig vurdering af, om der trafikalt er ledig plads på det pågældende areal?

Svar:

Jeg kan bekræfte, at der i sådanne tilfælde vil skulle foretages en konkret vurdering inden for rammerne af vejlovens § 80, herunder under inddragelse af bl.a. trafikale hensyn.








0:000:00